Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری یک روانشناس در چهارمحال و بختیاری تقویت حس مسئولیت‌پذیری را نخستین گام در تقویت اعتماد به‌نفس در کودکان دانست و گفت: اینکه یک کودک بتواند به تنهایی کارهای شخصی خود را انجام دهد، به تنهایی به حمام برود، لباس‌هایش و اتاقش را مرتب کند، حس خوب را دریافت کرده و در نتیجه اعتماد به نفس وی را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرداد رضاپور در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص نقش مشارکت فرزندان در تصمیم‌گیری‌های خانه و افزایش اعتماد به نفس در آنان، اظهار کرد: اعتماد به نفس ناشی از عوامل مختلفی است که مهم‌ترین آن‌ها ایفای نقش داشتن بوده، همچنین بازخورد از نقش اجرا شده دارای اهمیت خواهد بود.

وی افزود: وقتی کودکی مسئولیتی را به‌دست می‌گیرد، از نگاه وی آن مسئولیت ارزشمند است و به‌خوبی آن را انجام می‌دهد و در پایان احساس موفقیت خواهد داشت، بنابراین این مسئل می‌تواند در پایان اعتماد به نفس او را تقویت و منجر به رشد کودک شود.

این روانشناس تقویت حس مسئولیت‌پذیری را نخستین گام در تقویت اعتماد به نفس در کودکان دانست و افزود: اینکه یک کودک بتواند به تنهایی کارهای شخصی خود را انجام دهد، به تنهایی به حمام برود، لباس‌هایش و اتاقش را مرتب کند، حس خوب را دریافت کرده و در نتیجه اعتماد به نفس وی را افزایش می‌دهد.

رضاپور ادامه داد: کودک با رفتن به مدرسه و مشارکت در امور مدرسه و کلاس، مانند انتظامات، فعالیت‌های کلاسی جمعی، انجام فعالیت‎‌های ورزشی و ... می‌تواند به شکل بسیار موثری اعتماد به نفس خود را افزایش دهد.

وی سپردن امور مربوط به بیرون از خانه در سنین نوجوانی را گام بعدی افزایش‌دهنده اعتماد به نفس در فرزند برشمرد و یادآور شد: سپردن کارهای منزل به نوجوان و انجام دادن آن، فعالیت در گروه‌های همسالان و مشارکت‌های اجتماعی سهم بسزایی در افزایش اعتماد به نفس در فرزندان دارد.

این روانشناس تاکید کرد: باید دقت کرد که در زمان سپردن مسئولیت به فرزند، باید حد منطقی را رعایت کرد، گاهی اوقات امکان دارد به‌جای بازخورد منطقی توجه بیش از اندازه به فرزند شود و سطح انتظار وی را بیش از اندازه افزایش بدهد، این مسئله می‌تواند آسیب‌زننده باشد، در نتیجه سطح انتظارش برای دریافت پاداش و توجه افزایش پیدا می‌کند، مثلا اگر آن سطح از توجه را در محیط مدرسه و یا همسالان دریافت نکند، سرخوردگی  و انزوا را برای او در پی خواهد داشت.

رضاپور با اشاره به مسئله کم‌توجهی در کودکان، خاطرنشان کرد: وقتی کودکی فعالیتی را انجام داده و دوست دارد به چشم بیاید، اما والدین آن رفتارها و موفقیت‌های تحصیلی کودک را نبینند، در اینجا وی احساس سرخوردگی، یاس و بیزاری از محیط پیرامون خود پیدا کرده و در نتیجه مسئولیت‌گریز می‌شود.

وی گفت: اگر بخواهیم در کودکان اعتماد به نفس دهیم، باید مسئولیت درستی را به آنان واگذار کنیم، سعی کنیم مسئولیت درستی را به آنان محول کرده و حس ارزشمندی و موفقیت را به آنان القا کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری اعتماد به نفس كودكان مسئولیت پذیری اعتماد به نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه دراینستاگرام

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت زنی که برای تبلیغات سالن زیبایی‌اش اقدام به سوءاستفاده از یک دختربچه و معرفی او به عنوان یک نوعروس کرده بود خبر داد و به خانواده‌ها هشدار داد که اجازه چنین برخوردهای سودجویانه‌ای را که ممکن است آینده فرزندانشان را تحت الشعاع قرار دهند، ندهند.

سرهنگ داود معظمی گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به انتشار ویدیویی از یک دختربچه در فضای مجازی و معرفی او به عنوان یک تازه عروس گفت: انتشار این ویدیو موجی از واکنش منفی افکار عمومی و به خصوص کاربران فضای مجازی و فعالان حوزه حقوق کودک را درپی داشت. در همین راستا نیز پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار داد و ابتدا تیم رصد و پایش این پلیس مبدا اصلی انتشار این ویدیو را مورد شناسایی قرار دادند .

وی با بیان اینکه در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که این ویدیو از سوی یک سالن زیبایی ضبط و منتشر شده است، گفت: در ادامه با پیگیری‌ها و هماهنگی‌های انجام شده، مدیر سالن زیبایی که ویدیوی مذکور را تولید و منتشر کرده بود به پلیس فتا تهران بزرگ شد.

معظمی گودرزی با بیان اینکه در جریان تحقیقات انجام شده، مشخص شد که موضوع ازدواج این کودک، سناریو تبلیغاتی مدیر این آرایشگاه برای جذب مشتری و دنبال کننده در اینستاگرام بوده و به هیچ عنوان صحت ندارد، گفت: این زن پس از مواجهه با ماموران اعلام کرد که از عواقب کار خود بی اطلاع بوده و ضمن ابراز پشیمانی از عمل خود، گفت که دختربچه نوجوان فرزند یکی از مشتریان آرایشگاهش بود و چون قصد داشته اقدام به ایجاد تبلیغ در فضای مجازی کند، این کودک را به عنوان یک عروس معرفی و آرایش کرده است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه برای این خانم به دلیل سوءاستفاده از کودکان و ... پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: صفحه اینستاگرامی مذکور نیز با دستورقضایی از دسترس خارج و متهم نیز به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا گردید .

وی ادامه داد: همچنین کارشناسان اداره مبارزه با جرائم علیه کودکان و بانوان  پلیس فتا با والدین این کودک نیز ارتباط برقرار کرده و ضمن ارائه مشاوره‌های لازم به آنان تاکید کرد که صیانت از هویت و شخصیت فرزندنشان نیز برعهده آنان بوده و بی توجهی و هرگونه آسیب به آن موجب مجازات قانونی است.

معظمی گودرزی با هشدار به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی گفت: در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و همچنین کنوانسیون حقوق کودک که کشورما نیز به آن پیوسته صراحتا هرگونه سوءاستفاده از کودکان و وارد کردن آسیب جسمی و روحی به وی را جرم انگاری کرده است. در همین راستا نیز پلیس فتا در عمل به قانون با چنین مواردی برخورد خواهد کرد. کما اینکه در گذشته نیز با موردی که پدری فرزندش را به بیان کلمات و انجام رفتارهای بزرگسالانه و حتی شرب خمر تشویق کرده و تصاویرش را در فضای مجازی منتشر کرده بود، برخورد کرد و در پرونده‌ای دیگر نیز با والدین نوجوانی که برای جذب دنبال کننده فرزند خود را به رفتارهای غیراخلاقی و بی احترامی به مقام مادر تشویق کرده بودند، برخورد شد.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: لذا به افرادی که قصد دارند تا برای انجام تبلیغات، افزایش دنبال کننده یا هر موضوع دیگری اقدام به ساخت ویدیو یا انتشار تصاویر نا متعارف و نامناسب از کودکان کنند، هشدار می‌دهم که پلیس فتا با آنان برخورد خواهد کرد و والدین نیز باید بدانند که چنین اقدامات و رفتارهایی گرچه ممکن است در کوتاه مدت منجر به افزایش دنبال کننده یا جلب شدن توجه به سوی فرزندنشان شود، اما در دراز مدت آثار مخرب فراوانی در روند شکل گیری شخصیت و شرایط روحی کودکان برجای خواهد گذاشت که جبران ناپذیر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه دراینستاگرام
  • ۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است