Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه ابتکار عصر چهارشنبه در مراسم تقدیر از زنان کارآفرین برتر که به همت معاونت امور زنان و خانواده و با همکاری جهاد کشاورزی، اداره کل امور بانوان شهرداری تهران، بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید در دفتر معاونت برگزار شد، افزود: یکی از عرصه های مهم مبارزه با تحریم های ظالمانه و زورگویان، اقتصاد مقاومتی، تلاش و کار بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این میان تلاش هایی که زنان کارآفرین در عرصه های مختلف از خود نشان می دهند حاکی از داشتن نیروی مقاومت، تلاش و خستگی ناپذیری آنان است.

به گفته ابتکار، زنانی که سختی های بسیاری در کار و زندگی داشته و با توکل و امید به آینده ای روشن، تجربیات ارزنده ای کسب کرده اند.

معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه این ریسک پذیری که توام با تجربه و دانش است ارزشمند است، یادآور شد: این زنان از آخرین دستاوردهای علمی بهره برده اند تا بتوانند در بازارهای داخلی و بین المللی رقابت کنند.

ابتکار خاطرنشان کرد: اعتماد به نفسی که زنان در این مسیر و با وجود سقف های شیشه ای دارند آنان را کمک کرده است تا از مشکلات عبور کنند و مایه سرمشق و الگو برای دیگران باشند.

وی با اشاره به پویش زنان نسل تحریم که به معرفی زنان کارآفرین پرداخته و بسیار هم مورد استقبال قرار گرفته است، گلایه کرد: افرادی سعی دارند ناامیدی را در جامعه رواج دهند که امیدواریم همه اقشار جامعه بخصوص زنان بتوانند با همت و با قوت این را خنثی کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برقراری یک ارتباط سازنده میان زنان کارآفرین و دست اندرکاران از دیگر عملکرد معاونت امور زنان است که در صحبت و نشست های تخصصی با وزرا و معاونان رئیس جمهوری دنبال کردیم تا پیوند حوزه زنان و دولت را تقویت کنیم.

با پایان یافتن دور سوم انتخاب مردمی زنان کارآفرین برتر، ۱۰  کارآفرین روستایی و ۱۰  کارآفرین شهری از ۱۳ استان کشور با مشارکت جوامع محلی توانستند بیشترین آرا را کسب کرده و به صدر فهرست  کارآفرین معرفی شده در سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده صعود کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: معصومه ابتکار زنان کارآفرین زنان کارآفرین برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۵۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از رشد بیش از ۲۲درصدی تعاونی‌های زنان در دولت مردمی سیزدهم خبر داد و گفت: دولت توجه ویژه‌ای به فعالیت بانوان در قالب تعاونی دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، نگاهی به آمارها بیانگر این است که  تعداد افراد شاغل در کشور در زمستان 1402 بالغ بر 24.1 میلیون نفر بوده است. از این تعداد 84.4 درصد را مردان و 15.6 درصد را زنان تشکیل داده اند. اما از سوی دیگر میزان اشتغال ناقص در زنان کمتر از مردان بوده است.

آمارها بیانگر این است که در زمستان 1402، تعداد افراد دارای اشتغال ناقص به 2 میلیون و 82 هزار و 48 نفر رسیده است. به بیان دیگر در این برهه زمانی 8.6 درصد از افراد شاغل، از حداکثر بهره‌وری خود استفاده نکرده و در زمره نیمه بیکارها یا اشتغال ناقص قرار گرفته اند. برآوردها خبر از آن می دهد که شمار افرادی که درگیر اشتغال ناقص بوده‌اند در گروه مردان بیشتر از زنان بوده است.

حامد ویس‌کرمی، معاون امور تعاون وزارت تعاون,کار و رفاه اجتماعی  با اشاره به اینکه هدف ارتباط دوسویه جهت بررسی مشکلات و موانع صورت گرفت گفت: تعاونی‌های زنان تعاونی‌های هستند که حداقل 70درصد اعضا آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.  تعداد 7هزار و 10تعاونی زنان با عضویت بیش از 66هزار نفر بالغ بر 92 هزار فرصت شغلی در کشور فعال هستند.  

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: 45درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، 18درصد در گرایش کشاورزی، 23درصد در رشته خدمات  و 14درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند. 

وی گفت: تعاونی‌های زنان بیشتر در حوزه صنایع دستی، فرش دستباف، صنایع غذایی، صنایع بسته‌بندی و کشاورزی فعالیت دارند.  در حوزه‌های گردشگری نیز ظرفیت‌های کسب و کار و اشتغال خوبی برای بانوان در بخش تعاونی کشور وجود دارد. 

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون 1223 شرکت تعاونی زنان با  12 هزار و 196 عضو و 18 هزار و 900 فرصت شغلی تشکیل شده است که از رشد بیش از 22درصدی نسبت به مدت دوره مشابه قبل برخوردار است. 

وی با تاکید بر تقویت تعاونی های زنان در سال جاری بیان کرد: خوشبختانه سایر دستگاه‌ها نیز همکاری مطلوبی با تعاونی ها دارند و حمایت از تعاونی‌ها منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امنیت شغلی خواهد شد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم