Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-02@20:51:31 GMT

ارتودنسی و افزایش اعتماد به نفس

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۸۳۶۵۳

ارتودنسی و افزایش اعتماد به نفس

یکی از درمانهای تخصصی دندانپزشکی درمان ارتودنسی هست . افرادی متقاضی درمان های ارتودنسی هستند اصولا افرادی هستن که تحت فشار های اجتماعی به دلیل ظاهر نازیبای دندانهای خود هستند دسته ی دیگر افرادی هستند که مشکل در جویدن یا چفت شدگی دندانها دارند که بالطبع باعث مشکلات گوارشی نیز میشوند . همچنین دسته ی دیگری افراد که خواهان درمانهای زیبایی لمینیت و کامپوزیت هستند نیز ممکن است برای تقسیم فضای دندانها و ایجاد فواصل مناسب برای درمانهای زیبایی دندان نیاز به ارتودنسی مقطعی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نکته جالب است که وجود لبخند زیبا باعث افزایش اعتماد بنفس افراد و بازخورد مناسب تر جامعه و پذیرش بهتر فرد در روابط اجتماعی میشود و افرادی که به واسطه ی شلوغی و بهم ریختگی دندانها دچار ضعف اعتماد بنفس شده اند بشدت در روابط اجتماعی بد دلیل حس درونی ناخوشایند خود و برخورد اطرافیان درگیر مسائلی میشوند که بدنبال انجام درمان ارتودنسی هستند . ولی از آنجایی که درمان ارتودنسی طولانی هست و زمان بر است و اینکه وسایل ارتودنسی فلزی روی سطح دندان مشخص هستند اکثر افراد نگران دیده شدن وسایل ارتودنسی هستند و خیلی از انجام درمان استقبال نمیکنند با اینکه نیاز به درمان دارند.

امروزه با پیشرفت های زیادی که در زمینه ی درمان و تجهیزات و تکنولوژی دندانپزشکی و مواد مصرفی آن وجود دارد این نگرانی که آیا وسایل ارتودنسی دیده میشود تا حد زیادی مرتفع شده. با به میدان آمدن براکت های زیبایی و شفاف و سرامیکی ارتودنسی حداقل میزان دیده شدن وسایل ارتودنسی روی دندانها وجود دارد از طرفی تکنیک ارتودنسی لینگوال که از سطح داخل به دندانها متصل میشود قابل دیده شدن نیست و یکی دیگر از تکنولوژی هایی که وارد درمانهای دندانپزشکی و ارتودنسی شده استفاده از ارتودنسی شفاف و الاینرهای نامرئی ارتودنسی هست و بصورت متحرک و قابل خارج کردن از دهان میباشد و تنها زمان محدودی از شبانه روز استفاده میشود این نوع ارتودنسی شفاف کمک شایانی به افرادی که مشکل در قبول کردن ارتودنسی فلزی و ثابت دارند ،میکند و فرد میتواند از آن در موقعیت های خاص استفاده نکند و صرفا زمان محدودی از شبانه روز را برای استفاده از الاینرها اختصاص دهد و به مرور پس از اصلاح شدن مشکل بهم ریختگی دندانی از لبخند زیبا و جدید خود لذت ببرد.

بهترین متخصص ارتودنسی با توجه به نیاز درمانی شما و تکنیک های موجود طرح درمان مناسب را به افراد میدهد تا در حداقل زمان ممکن دندانها به موقعیت ایده آل خود برسند و یک لبخند زیبا و مقبول از نظر فرد و جامعه ایجاد شود همچنین تکنیک های جدید این امکان را فراهم آورده اند که افراد بدون دغدغه از وسایل ارتودنسی نامرئی یا شفاف  یا براکت های سرامیکی حداکثر استفاده در جهت زیبا تر شدن لبخندشان را ببرند. بعضا بعد از انجام درمان ارتودنسی جهت سفید تر شدن دندانهایی که ردیف شده اند میتوان بلیچینگ را انجام داد و از مزایای تکنیک های سفید کننده دندان استفاده کرد و میتوان از نگهدارنده هایی که بعد از اتمام ارتودنسی به افراد تحویل میشود به عنوان قالب های بلیجینگ استفاده کرد و ژل های سفید کننده را در نگهدارنده های شفاف ریخت و شبانه روی دندانهای ردیف شده قرار داد. بدین ترتیب دندانهای مرتب و سفید زیبا ترکیب بسیار قشنگی برای لبخند فرد ایجاد می کند.

پیدا کردن بهترین متخصص ارتودنسی اصفهان، یکی از بزرگترین دغدغه های بیماران ارتودنسی اصفهان است یک متخصص ارتودنسی در اصفهان دندانپزشکی است که دارای درجه خاصی از درجه دندانپزشکی است. متخصصان ارتودنسی می توانند در صورت داشتن نقص در فک و دندان، جراحی زیبایی صورت را انجام دهند.

در صورت نیاز به مشاوره می توانید با دکتر محمد علی ناصری متخصص ارتودنسی در اصفهان در ارتباط باشید.

 

دکتر محمد علی ناصری متخصص ارتودنسی
عضو هیات علمی دانشگاه
عضو تیم پزشکی درمان بیماران شکاف لب و کام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
اطلاعات تماس
اصفهان، چهارراه پلیس، خیابان توحید میانی، نبش کوچه بهار شماره 13، ساختمان آریانا طبقه دوم، واحـد11
 03131313845 - 03131313844

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ارتودنسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی

آفتاب‌‌نیوز :

تزریق انسولین به مقدار کم، کاهش قند خون نیمه شب، تغذیه نامناسب یا پرخوری، پدیده داوون و تزریق نادرست انسولین از دلایل افزایش قند خون صبحگاهی است.

 پدیده داوون به این جهت است که از حدود ساعت سه تا چهار صبح به بعد، قند خون افزایش می‌یابد که سه یا چهار بار در هفته، این مسئله رخ می‌دهد. علت این افزایش، ترشح هورمون‌هایی مانند هورمون رشد به ویژه در دوره بلوغ مبتلایان به دیابت نوع یک است و این هورمون‌ها مخالف انسولین عمل می‌کنند و باعث افزایش قند خون می‌شوند.

 در افراد دیابتی که انسولین تزریق می‌کنند، کاهش اثر انسولین که هنگام شب تزریق شده و نیز استرس و فشار‌های عصبی، به تشدید پدیده داوون می‌انجامد. برای اطمینان از بروز این پدیده، لازم است طی شب، چندین بار قند خون را اندازه‌گیری کرد.

 برای برطرف کردن این پدیده، از آن جا که نیاز به انسولین در هنگام صبح افزایش می‌یابد، با نظر پزشک، انسولین را باید دیرتر تزریق کرد.

با توجه به این که در کشور ما بسیاری از افراد دیر شام می‌خورند، قند خون ممکن است طی شب افزایش یابد. در این مورد نیز باید در طول شب، چندین بار قند خون را کنترل کرد و اگر متوجه شدید که قند خون در طول شب افزایش یافته، به احتمال زیاد، میزان انسولین برای تزریق شبانه کم است.

 میزان انسولین را باید زیر نظر پزشک معالج را افزایش دهید. کاهش قند خون در نیمه‌های شب نیز ممکن است سبب افزایش قند خون صبحگاهی شود؛ زیرا هنگامی که قند خون به شدت کاهش یابد، بدن انسان به طور خودکار هورمون‌هایی از جمله آدرنالین و گلوکاگن ترشح می‌کند که مخالف انسولین عمل کرده و باعث افزایش قند خون صبحگاهی می‌شوند.

 بیمار باید قند خون را چندین بار در طول شب کنترل کند تا متوجه کاهش احتمالی قند خون شود. میزان انسولین پایه و زمان تزریق آن باید زیر نظر پزشک تغییراتی داده شود و تغذیه نامناسب یا پرخوری نیز هر یک ممکن است به افزایش قند خون صبحگاهی بینجامد.

 برخی از افراد مبتلا به دیابت به جای شام، میوه زیاد مصرف می‌کنند یا به مقدار زیاد مواد پروتئینی، لبنیات و ماست می‌خورند که در طول شب، بخشی از این مواد در کبد تبدیل به قند یا گلوکز می‌شود و همین امر سبب افزایش قند خون صبحگاهی می‌شود.

 برای شام نباید مقدار فراوان پروتئین، مواد غذایی پر چرب و نیز مقدار زیادی میوه مصرف کرد. برای مهار افزایش قند خون صبحگاهی، اولین گام، تشخیص دلیل بروز آن است و در صورتی که قند صبحگاهی کنترل شود، کنترل قند خون در سایر اوقات روز نیز امری قابل دسترسی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • درمان کسانی که زود از کوره در می‌روند
  • درمان کسانی که زود عصبانی می‌شوند
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند